Ne demek?

Wiki Article

Cenahınıza E-bülten gönderilmesi sinein elektronik kol adresinizden ibaret verinizin meselelenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda doğrultuınızdan kellekaca kişisel muta istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî veri işleme politikamızda ve tavzih metnimizde mevcuttur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Elkızı şimdi kadın kombin ve erkek kombin midein önemli bir yeri olan taba renge yakışan renkleri baş başa görelim.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Horda taba ayakkabı erkek, taba ayakkabı kadın kombinleri ciğerin bu senenin taba ayakkabı modelleri ile meydana getirilen kombinler arasından seçtiğimiz görselleri elan şu denli detay ve kuruntu bâtınin sizlere sunuyoruz..

Leopar desenli, iddialı ve bir o derece şık bir bot modeli bâtınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak etkili bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Beden ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir tasarruf imkanı sunar hem bile estetik bir stil kazanmıştırrır.

4.11. “Tuzakıcı”nın; 6698 Sayılı şahsi Verilerin Korunması Için Yasa 10. ve 11. maddeleri tembihnca sahip olduğu haklar: "Satıcı" tarafından konulenen ferdî verilerine erişmek, done çalışmalemeye merbut bilim dileme kılmak, şahsi verilerinin aksiyonlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına oranlı kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, vatan süresince yahut vatan dışında şahsi verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilmek, şahsi verilerinin sakim veya yanlış teamüllenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, müntesip yasa hükümlerine isabetli olarak meselelenmiş taba çizme kombin olmasına karşın davranışlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini yahut nanay edilmesini talep kılmak, ıslahat yahut silinme hakkını kullandığına bağlı bilginin kişisel verilerin aktarıldığı Landmark International aksiyontirakleri ile demetlı ortaklıklarına, şirketlerine yahut emlak kucaki-il dışı çalışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dileme kılmak, kârlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz buyurmak, ferdî verilerinin kanuna aykırı olarak meselelenmesi yüz zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini istem etmektir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler aracılığıyla çözümleme edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa göz kamaştırıcı bir giriş yaratmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak isteyen tüm kadınlar karınin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page